Jazz siječanj u Jazz&Cabaret klubu Kontesa

Jazz siječanj u Jazz&Cabaret klubu Kontesa
Datum objave:
10.01.2018.

Jasna Bilušić

 

PROGRAM U JAZZ&CABARET KLUBU KONTESA ZA SIJEčANJ 2018.

 

11.01. Jazzshop

Jam sessioni, koji se u Varaždinu redovito odvijaju svaki tjedan pod radnim nazivom Gem Jazz Jam, zahtjevali su grupu iskusnih i stilski svestranih glazbenika koji bi činili pouzdanu ritam sekciju, kako bi mogli pratiti iskusne goste umjetnike, ali i da bi mogli voditi i uvoditi mlade glazbenike u svijet jazza. Jazzshop je kao sastav pratio i svirao s više od 50 različitih ljudi na svojoj bini, od kojih su mnogi članovi istaknutih orkestara i sastava, studenti glazbenih akademija u Grazu, Beču i Zagrebu.

Reportoar se sastoji od Jazz standarda, bebopa, bluesa i funka.

Članovi: Filip Krznar – bubnjevi, Vedran Peharda – gitara, Mario Jagec - fretless bas i saksofoni, Zoran Puljek – vokal.

 

19.01. Jasna Bilušić & New Deal

Sastav nastupa u sljedećem sastavu: Jasna Bilušić - vokal,
 Marko Bertić - gitara,
 Saša Nestorović - saksofon, Saša Borovec - kontrabas, Salih Sadiković - bubanj

 

21.01. Davor Križić Experiment

Glazbenici: Davor Križić – truba, Saša Nestorović – saksofon, Luka Žužić – trombon, Elvis Penava – gitara, Joe Kaplowitz – klavir, Ivar Roban Križić – bas, Janko Novoselić – bubanj.

Davor Križić je svojim stvaralaštvom već godinama prisutan na jazz sceni u najrazličitijim formacijama i projektima.

Svirački gotovo savršeno, fino snimljeno i producirano "Experiment" je krasan i dobrodošao ambasador i ogledalo suvremene hrvatske jazz scene.

 

24.01. Zagreb Jazz Portrait

Zagreb Jazz Portrait je jedan od najpostojanijih jazz sastava u novoj Hrvatskoj s dugim stažem istinskog bezkompromisnog rada i glazbenog izričaja. Osnovan je 1991. u Zagrebu. Kvartet izvodi standarde, ali i skladbe svih članova. Uspjeh je postigao upravo zahvaljujući prepoznatljivom originalnom glazbenom sadržaju.

 

25.01. Royal Garden Dixieland Band Zagreb

Band je osnovan prije četiri godine u želji da sviraju originalnu dixieland glazbu New Orleansa i da održe tradiciju te glazbe u Zagrebu.
Članovi sastava su: Branko Sterpin i Damir Homolak trube, Miron Hauser trombon, Branko Ovčarić klarinet, Saša Borovec kontrabas, Darko Gulić benđo i gitara, Karlo Kukovačec bubnjevi.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja