Objavljeno 16. 12. 2014. u kategoriji koncerti i festivali
U sisačkom klubu Siscia jazz će se u ponedjeljak, 22. prosinca 2014., s početkom u 20 sati, održati promocija albuma 'My Django Family' što ga je gitarist Damir Kukuruzović snimio sa svojim Django Groupom i gostima: Wawauom Adlerom, Raphaelom Faysom, Zoranom Predinom i Vlatkom Stefanovskim.
Objavljeno 11. 12. 2014. u kategoriji novosti
U dvorani Hrvatskog društva skladatelja 8. je prosinca 2014. promoviran novi jazz album skladatelja i aranžera Antuna Tomislava Šabana, “Swing Analysis” u izdanju Fonarta i Aquarius Recordsa. Uz autora, o ovom su izdanju, koje predstavlja Šabanovu glazbu za jazz orkestre, govorili akademik Nikša Gligo, šef-dirigent Jazz orkestra HRT-a Saša Nestorović i novinar Davor Hrvoj.
Objavljeno 8. 12. 2014. u kategoriji novosti
Ugledni jazz trubač i skladatelj Davor Križić snimio je svoj prvi samostalni album, “Davor Križić Experiment”, po mnogo čemu vrhunsko izdanje hrvatske jazz diskografije. CD je promovirao na koncertu 2. prosinca 2014. u zagrebačkom Vip Clubu.
Objavljeno 3. 12. 2014. u kategoriji edukacija
Maja Savić
Provedi vikend od 1. do 3. svibnja 2015. u Malinskoj na Krku uz izvrsne pjevačice i vokalne pedagoginje, Maju Savić i Lelu Kaplowitz, koje podučavaju kako poboljšati pjevanje pomoću tehniika za opuštanje.
Objavljeno  02.11.2014.  u kategoriji razgovori
Denis Razumović

Multiinstrumentalist vokalist i skladatelj, višestruki dobitnik nagrade “Status” HGU-a, Denis Razumović Razz je objavio album “For Believers Only”. U razgovoru za Hrvatski jazz portal Razz govori o ovom CD-u i svojem stvaralaštvu.

Objavljeno  24.10.2014.  u kategoriji razgovori
Darko Jurković Charlie
“Bavljenje glazbe nema smisla ako se ne uspjeva doprijeti do emocija slušatelja”, rekao je Darko Jurković Charlie uoči nastupa što će ga 24. 10. održati u Maloj dvorani Lisinski, na festivalu Jazz.hr/jesen gdje će svirati istovremeno dvije gitare two hand tapping tehnikom.

Objavljeno  24.10.2014.  u kategoriji razgovori
Damjan Krajačić
Flautist i skladatelj porijeklom iz Zagreba s prebivalištem u Los Angelesu, Damjan Krajačić će 24. listopada nastupiti u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog na festivalu Jazz.hr/jesen. Na ovom koncertu predstavit će svoj novi, šesti album, "Visions" u izdanju Aquarius Recordsa.
Objavljeno 20. 10. 2014. u kategoriji novosti
Mariusz Bogdanowicz
“Jazz nije glazbeni stil - jazz je jezik”, rekao je poljski kontrabasist, skladatelj, glazbeni pedagog i producent Mariusz Bogdanowicz u razgovoru povodom nastupa što će ga sa svojim kvartetom 22. listopada održati u Maloj dvorani Lisinski na festivalu Jazz.hr/jesen.
Objavljeno 3. 10. 2014. u kategoriji koncerti i festivali
Ernie Watts i Jazz orkestar HRT-a
U prvom ovosezonskom koncertu Jazz orkestar HRT-a je, pod ravnanjem Saše Nestorovića 1. listopada nastupio u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Kao gost, solist pridružio se slavni saksofonist i skladatelj Ernie Watts koji je oduševio publiku.
Objavljeno 29. 9. 2014. u kategoriji novosti
Novi album Lekap Quarteta, pod nazivom 'Kvarnerska rapsodija', u potpunosti je posvećen ljepotama kvarnerskoga kraja. Pjesme odabrane za ovaj album dio su hrvatske glazbene baštine, od tradicijskih do skladbi nastalih između 60-ih i 90-ih godina prošloga stoljeća, kada je zabilježen intenzivan razvoj turizma Kvarnera.