Objavljeno 26. 11. 2014. u kategoriji koncerti i festivali
Jazz orkestar HRT-a
Tradicionalni koncert sa skladbama članova Jazz orkestra HRT-a pod vodstvom Andreasa Marinella, održat će se u srijedu, 3. prosinca u 20 sati u Dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti.
Objavljeno 25. 11. 2014. u kategoriji novosti
Krave i jazz? Sve je moguće ako se radi o novom spotu Tamare Obrovac i njene aktualne jazz momčadi za pjesmu „Cansoneita". Duhovit video sniman je ove godine u Istri - bez puno filozofije, ali s puno domaćih životinja i dobre volje,
Objavljeno 22. 11. 2014. u kategoriji koncerti i festivali
Davor Križić
Naš ugledni jazz trubač i skladatelj Davor Križić, vođa sastava Davor Križić Experiment, će 2. prosinca u zagrebačkom Vip clubu predstaviti istoimeni album, po mnogo čemu vrhunsko izdanje hrvatske jazz diskografije.
Objavljeno 29. 10. 2014. u kategoriji koncerti i festivali
Tamara Obrovac Quartet
Tamara Obrovac će sa svojim kvartetom, u kojem sviraju pijanist Matija Dedić, kontrabasist Žiga Golob i bubnjar Kruno Levačić, 4. prosinca nastupiti u dvorani Gorgona u Muzeju suvremene umjetnosti. Tom prigodom promovirat će novi album “Ulika Revival”.
Objavljeno  02.11.2014.  u kategoriji razgovori
Denis Razumović

Multiinstrumentalist vokalist i skladatelj, višestruki dobitnik nagrade “Status” HGU-a, Denis Razumović Razz je objavio album “For Believers Only”. U razgovoru za Hrvatski jazz portal Razz govori o ovom CD-u i svojem stvaralaštvu.

Objavljeno 30. 10. 2014. u kategoriji novosti
Borna Šercar's Jazziana Croatica
Sastav Borna Šercar's Jazziana Croatica uskoro će objaviti treći album. Na snimanju kvartet je bio proširen u big band koji su činili najbolji jazz svirači i aranžeri mlađeg naraštaja. U očekivanju CD-a ansambl će 28. 11. nastupiti na festivalu Jazzycolors u Parizu.
Objavljeno  24.10.2014.  u kategoriji razgovori
Darko Jurković Charlie
“Bavljenje glazbe nema smisla ako se ne uspjeva doprijeti do emocija slušatelja”, rekao je Darko Jurković Charlie uoči nastupa što će ga 24. 10. održati u Maloj dvorani Lisinski, na festivalu Jazz.hr/jesen gdje će svirati istovremeno dvije gitare two hand tapping tehnikom.

Objavljeno  24.10.2014.  u kategoriji razgovori
Damjan Krajačić
Flautist i skladatelj porijeklom iz Zagreba s prebivalištem u Los Angelesu, Damjan Krajačić će 24. listopada nastupiti u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog na festivalu Jazz.hr/jesen. Na ovom koncertu predstavit će svoj novi, šesti album, "Visions" u izdanju Aquarius Recordsa.
Objavljeno 20. 10. 2014. u kategoriji novosti
Mariusz Bogdanowicz
“Jazz nije glazbeni stil - jazz je jezik”, rekao je poljski kontrabasist, skladatelj, glazbeni pedagog i producent Mariusz Bogdanowicz u razgovoru povodom nastupa što će ga sa svojim kvartetom 22. listopada održati u Maloj dvorani Lisinski na festivalu Jazz.hr/jesen.
Objavljeno 15. 10. 2014. u kategoriji koncerti i festivali

Treći ciklus ZEZ-a (Zavoda za eksperimentalni zvuk), koji se održava u zagrebačkom klubu KSET, otvorit će 23.10. Yedo Gibson i Vasco Trilla, te Marco Cappelli Acoustic Trio s Oscarom Noriegom, 4.11. Ciklus nastavlja Trespass Trio, tjedan dana kasnije 11.11. nastupit će PoiL i Vitas Guerulaitis , a Ciklus zatvaramo 17.12. uz grupu Obake.