Osvrti [Arhiva siječanj 2012]

Scharf Club promovirao novi album

Osvrti / 30.01.2012
U Matis Absolut lounge baru 29. je siječnja 2012. održana koncertna promocija albuma Swing party kvinteta Scharf club. Kvintet je nastupio u sastavu: Miljenko Puljić (violina), Nenad Jura Vrandečić (kontrabas), Rajko Purić (bugarija), Ante Nino Reljić (glasovir) i Mario Igrec (gitara).

Duško Gojković oduševio nastupom u Lisinskom

Osvrti / 17.01.2012
U Maloj dvorani V. Lisinkog, zahvaljujući organizaciji Hrvatskog društva skladatelja, 13. su se siječnja 2012. okupili štovatelji jednog od najboljih jazz trubača i krilničara današnjice, Duška Gojkovića. Legenda koja je ucrtala značajne trenutke svjetskog jazza, Gojković je očekivano održao odličan koncert.

KVARTET DUŠKA GOJKOVIĆA U LISINSKOM

Osvrti / 14.01.2012 / Dinko Husadžić Sansky

U Maloj dvorani Vatroslava Lisinkog, zahvaljujući organizaciji Hrvatskog društva skladatelja, 13. su se siječnja 2012. okupili štovatelji jednog od najboljih jazz trubača i krilničara današnjice. Baštinik Milesa Davisa, Dizzyja Gillespia i finog bebopa u koji je uspješno utkao svoju slavensku dušu i note ovih prostora, ali pokazujući naklonost i ritmovima Južne Amerike... i sam velikan i legenda koja je ucrtala značajne trenutke svjetskog jazza, Duško Gojković je očekivano održao odličan koncert.

Radio Jazz
Kalendar događanja
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja