Joe&Maja Kolektiff u Centru za kulturu Trešnjevka

Joe&Maja Kolektiff u Centru za kulturu Trešnjevka
Datum objave:
09.04.2009.
Joe i Maja
GOLA GLAZBA PREDSTAVLJA: Joe&Maja Kolektiff

21. travnja 2009. u Centru za kulturu Trešnjevka (CeKaTe) s početkom u 20:00 sat, Park Stara Trešnjevka 1, dvorana
www.myspace.com/joeandmaja

Joe & Maja Kolektiff novo je ime na hrvatskoj glazbenoj sceni iza čijeg imena se kriju iskusni glazbenici; gitarist Joe Pandur i vokalistica Maja Grgić.
Maja Grgić je dobitnica nagrede Status 2008. za najbolji nadolazeći jazz vokal, dok je Joe Pandur jedan od naših najistaknutijih jazz gitarista.

Studijski i autorski projekt Kolektiffa publici predstavlja svoj debi album 'Crno bijelo' na kojem su sudjelovali vrhunski instrumentalisti, te autori poput Tea Martinovića, Matije Dedića, Maje Grgić i drugih. Naslov albuma simbolizira retro jazz'n'bossa zvuk blizak vremenu crno-bijelih televizora, dok s druge strane opisuje atmosferu pjesama, od kojih su neke 'bijelog', a neke 'crnog' raspoloženja. Baladne teme kao što su 'Dječak Joe', 'Sjena' i 'Laki dodiri', te bossa stilizacije 'U svakom trenu' i 'Želim ti sve' ili r'n'b laganica 'Ostani s njom' čine ovaj jedinstveni nosač zvuka s down tempo jazzy glazbom i tekstovima punim introspekcije, tuge i radosti.

Kolektiff čine:

Maja Grgić - glas
Joe Pandur - gitara
Maasej Kovačević - klavijature
Goran Rukavina - bas gitara
Marko Lazarić - bubnjevi
Kolja Gjoni - udaraljke


Koncerti u sklopu projekta Gola glazba, koji se ove godine održavaju svaki treći utorak u mjesecu, predstavljaju neke od najzanimljivijih grupa kreativne glazbene scene u savršenom prostoru koji nudi potpun doživljaj i mogućnost prisne komunikacije umjetnika i publike. Pozvani ste da u intimnoj atmosferi provedete ugodno vrijeme uz glazbu različitih stilova. To je jedinstvena prilika da čujete ove izvođače u koncertnom prostoru.

Ulaznica za sve koncerte iznosi 20kn.
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja