Maja Savić otvara Jazz Caffe u KSET-u

Maja Savić otvara Jazz Caffe u KSET-u
Datum objave:
04.09.2009.
Maja Savić

JAZZ CAFFE: Maja Savić & Jazz Ensemble

Jazz Caffe je program s kojim se jazz scena vraća u zagrebački studentski klub KSET. Jazz Caffe sastojat će se od slušaonica i koncerata koji se međusobno izmjenjuju svaka dva tjedna tijekom zimskog i ljetnog semestra. U svakom mjesecu planirano je održavanje dva događaja.
Na koncertnom programu će nastupati po dva glazbena sastava od kojih bi jedan bio poznatiji bend, dok bi za drugi pružili priliku mladim neafirmiranim zagrebačkim bendovima. Drugi dio programa će biti organiziran kao slušaonice jazz-a kroz koje bi se publici približili neki poznatiji podžanrovi ovog glazbenog pravca. Večeri bi bile popraćene atraktivnim vizualnim sadržajam, u ugodnoj atmosferi koja bi pružala posjetiteljima mogućnost komunikacije s glazbenicima i istomišljenicima.
Povećanje ovakve glazbene ponude je bitno za podizanje kvalitete studentske kulturne scene. Termini događanja su usklađeni sa terminima ispita, te su cijene karata pristupačne za svačiji džep.
Donosimo vam program ispunjen dobrom glazbom prigodan za brzi plesnjak ili lagano chillanje po separeima. Na šanku se slobodno poslužite raznolikim izborom čajeva i uvijek dobrom, turskom kavom.

Jazz Caffe službeno započinje 15. 9. 2009. koncertom Maja Savić & Jazz Ensemble. Razveselite nas svojim dolaskom i sudjelujte u povratku jazz-a u KSET!
Mlada i perspektivna jazz vokalistica, Maja Savić, otvara sezonu Jazz Caffe-a u suradnji sa bendom Jazz Ensemble. Maja se do sada ponajviše glazbeno profilirala učeći jazz i bossa novu tijekom višegodišnjeg boravka u Portugalu, gdje je stjecala vrijedna iskustva i znanje od poznatih jazz majstora. Učila je jazz, bossa novu, latino i indijske glazbene stilove putem raznih jazz radionica. Piše svoje riječi, vokale i back vokale te komponira vlastite skladbe.
Jazz Ensemble nam se predstavlja u sljedećoj postavi: Regis Kattie (piano), Uglješa Novaković (alt sax), Tihomir Hojsak (kontrabas), Borna Šercar (bubnjevi).

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja