"Jazz&Wine Exclusive"

"Jazz&Wine Exclusive"
Datum objave:
25.11.2009.
Luka Medić
JAZZart predstavlja

"Jazz&Wine Exclusive"
Degustacije finih vina uz live jazz

Vrijeme: 26.11.2009. u 21h

Mjesto: Jazz Club, Gundulićeva 11

U sklopu novog programa udruge JAZZart pod nazivom Jazz&Art Time! predstavljamo večer vina i jazza u suradnji s Weekend Wine School Zagreb. Prva večer programa Jazz&Wine Exclusive će se održati 26. studenog u 21h u Jazz Clubu, gdje ćete uz live jazz moći iskusiti fina vina.

Jazz&Art Time! je program koji se održava četvrtkom u Jazz Clubu u Gundulićevoj 11 i sastoji se od četiri programa mjesečno, koji jazz povezuju sa vizualnom umjetnošću, gastronomijom, edukacijom i poezijom. Ovaj put je vrijeme za prvu večer jazza i vina u suradnji s Weekend Wine School Zagreb, koju je pokrenula firma Barologix s idejom da promovira enološku kulturu te da okupi ljubitelje vina.

Tijekom Jazz&Wine Exclusive večeri predstavit ćemo vina iz dalekih krajeva uz komentar stručnog nepca. Ljubiteljima dobre glazbe i vrhunskih vina nudimo priliku da dožive nove okuse kroz vizualna i slušna osjetila vrhunskog jazza.

Uz čašu finog vina poslušajte live jazz koncert, u izvedbi gitarista Luke Medića i njegovog tria. U ovom gitarističkom triu nastupit će Vjekoslav Crljen (kontrabas) i Borko Rupena (bubnjevi), dok će se na repertoaru naći dobri stari jazz.

Ljubitelji jazza i vina, doživite jedinstvenu atmosferu - JAZZart atmosferu!

Više informacija na: www.jazzart.hr


© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja