Maja Savić nastupa u MCUK-u

Maja Savić nastupa u MCUK-u
Datum objave:
26.03.2009.
Maja Savić (Foto: Davor Ivanović)
Maja Savić pjeva u sklopu glazbene jazz slušaonice - Ženski vokal u jazzu

Nakon uspješnog koncerta u zagrebačkom Bacchus Jazz Baru koji je održan protekle subote, Maja Savić zagrebačkoj se publici predstavlja još jednom s Maja Savić Quartetom i to u sklopu 5. glazbene jazz slušaonice – Ženski vokal u jazzu, u petak, 27. ožujka.
Radi se o ciklusu slušaonica koje organizira Hrvatski jazz klub u suradnji s Međunarodnim centrom za usluge u kulturi, u čijem će se prostoru održati i predstojeća slušaonica Ženski vokal u jazzu, u ulici Božidara Magovca 17, s početkom u 19,30 sati.
„Nastupit ću s uobičajenom postavom svog quarteta koji čine glazbenici i moji dugogodišnji suradnici Anton Glasnović na gitari, Vjekoslav Crljen na kontrabasu i Nikola Dupor na bubnjevima.“ otkriva perspektivna jazz vokalistica, koja se do sada ponajviše glazbeno profilirala učeći jazz i bossa novu tijekom višegodišnjeg boravka u Portugalu, gdje je stjecala vrijedna iskustva i znanje od poznatih jazz majstora kao što su Zé Eduardo, Deborah Carter, Romy Camerun, Francisco Latino Blanco, Miles Griffith, Judy Niemack i mnogi drugi.

petak, 27. 3. 2009. u 19.30 sati
5. glazbena jazz slušaonica - ŽENSKI VOKAL U JAZZU
Nastupa: MAJA SAVIĆ Quartet
Voditelj: Mladen Mazur
Organizatori: MCUK i Hrvatski jazz klub
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja