Maja Savić Jazz Ensemble u MMC-u „Studio“

Maja Savić Jazz Ensemble u MMC-u „Studio“
Datum objave:
10.04.2009.
Maja Savić

Maja Savić Jazz Ensemble
petak, 17.4.2009.
Lokacija: MMC „Studio“, Vlaška 92
Početak: 21 sat

Jazz vokalistica Maja Savić sa svojim novim jazz ansamblom nastupa u petak 17. travnja u novom zagrebačkom klupskom i koncertnom prostoru - MMC-u „Studio“.

Jazzoljupci će tako sljedeći petak od 21 sat imati priliku uživati u premijernoj svirci Maja Savić Jazz Ensemblea, koji uz upečatljiv vokal Maje Savić  okuplja  naše renomirane jazz glazbenike. S Majom će, naime, u ovoj novoj postavi svirati Borna Šercar (bubnjevi), Tihomir Hojsak (kontrabas) i Zvjezdan Ružić (klavir). 
„Nekako se spontano dogodilo da smo se ovako spojili. Ovaj sastav sam nazvala Maja Savić Jazz Ensemble i namjerno nisam htjela odrediti brojčano stanje članova benda, primjerice trio ili kvartet, jer uvijek postoji opcija da ćemo pozivati goste glazbenike da nam se pridruže, ovisno o situaciji.“ kaže sve poznatija mlada jazz vokalistica i kompozitorica, te nastavlja „da se mene pita, Maja Savić Jazz Ensemble  imao bi i pravu puhačku sekciju! Nikad nije kasno i možda to uistinu jednog dana i ostvarimo!“  
Inače, Multimedijalni  centar „Studio“ koji djeluje u prostoru nekadašnjeg istoimenog kina u Vlaškoj  92, uz kazališne i stand up comedy programe, zagrebačkoj će publici tijekom nadolazećih mjeseci ponuditi i cijeli niz zanimljivih i urbanih koncertnih programa!

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja