Jazz on Screen

Jazz on Screen
Datum objave:
30.09.2009.
JAZZart & Jazz Club predstavljaju
JAZZ on SCREEN!
večer klasika
Iako možda toga niste svjesni, jazz glazba je prisutna u raznim filmovima koje ste zasigurno gledali ili ste za njih čuli! Dopustite da vas odvedemo u svijet klasika, crno-bijele tehnologije, gramofona, mjuzikla i velikih zvijezda...kada se jazz slušao na svakom koraku, puštao na radio stanicama i svirao u svakom klubu!
Ugođaj će oživiti video projekcije dobro nam znanih starih filmova, te live jazz vrsnih glazbenika koji će vam dočarati legendarne skladbe i evergreene iz upravo tih filmova. Glazbenici koji će gostovati su Pavle Miljenović (gitara), Matej Deronjić - dobitnik nagrade Status za novu jazz nadu 2009, Igor Peruško - pjevač iz Loony Tunes Orchestra, Martina Brnetić - mlada i perspektivna vokalistica, naravno Maja Savić, koja je ujedno i predsjednica udruge JAZZart, naša jazz vokalistica i domaćin ove posebne večeri i mnogi drugi!
Uz razne jazzerske goste, zakusku i popratne sadržaje koje vam priprema udruga za promicanje jazz glazbe i kulture - JAZZart, podržite jazz i edukaciju mladih glazbenika samim pojavljivanjem na ovu manifestaciju! Plaćanjem ulaznice direktno financirate edukativne aktivnosti koje će vam biti predstavljene tijekom večeri! Svi vi koji odlučite podržati jazz na ovaj način dobivate BESPLATAN ULAZ na iduću JAZZart večer koja će se također održati u Jazz Clubu u Gundulićevoj 11. Također ćete imati prilike učlaniti se u udrugu JAZZart, uključiti se u našu mailing listu te podržati ostale projekte jazz edukacije koji slijede...
Nakon zamišljenog programa nastavljamo sa jam sessionom na koji pozivamo sve glazbenike koji žele zasvirati s nama!
Podržite jazz, družite se s nama i dođite 1. listopada u 21h na večer klasika jazza i filma!
www.jazzart.hr
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja