ZG JAM Closing - Croatian Jazz Ladies

ZG JAM Closing - Croatian Jazz Ladies
Datum objave:
25.04.2011.
Valerija
ZG JAM CLOSING - CROATIAN JAZZ LADIES

Vrijeme: 30. 4.2011. u 21h
Mjesto: Zagrebačko kazalište lutaka, Ulica baruna Trenka 3 (Zeleni val)

Cijena karte: 30kn
Cijena karte za članove udruge JAZZart, studente i umirovljenike: 20kn

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni sat vremena koncerta.

Drugi po redu zagrebački Jazz Appreciation Month pod nazivom ZG JAM je i ove godine okupio brojne ljubitelje jazza ponudivši gradu razne jazz koncerte vrsnih glazbenika, jazz radionicu Jazz Lab, predavanje Vida Jeraja Jazzologija, brojne jam sessione, dvije fotografske izložbe - "In memoriam - Boško Petrović" i "ZG JAM 2011" u suradnji s Epsonom te radionicu koncerte fotografije u suradnji s udrugom Omnibus World Workshop. Izvrsno posjećena događanja i veliki odaziv jazzista potvrđuju da za JAZZ ima mjesta u Zagrebu.

ZG JAM je i ove godine realiziran u organizaciji Udruge za promicanje jazz glazbe i kulture JAZZart, uz potporu Ministarstva kulture te brojne partnere kao što su Epson, Bacchus Jazz Bar, Pod starim krovovima, Zagrebačko kazalište lutaka, Američki kutak - Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića, Jazz.hr portala, Hrvatska glazbena mladež, Muzička akademija. Megamuzika, Hrvatsko društvo skladatelja i sve zaljubljenike u jazz koji su svojim dolaskom na događanja tijekom travnja podržali jazz.

Prošle godine se na otvorenju prvog ZG JAM-a predstavilo pet jazz vokalistica a ove godine će na zatvaranju nastupiti četiri jazz vokalistice - Jelena Balent, Habiba Meanz'dear, Gordana Kovačić i Valerija Nikolovska. Završni koncert će se održati 30. travnja 2011. u 21h u Zagrebačkom kazalištu lutaka gdje će se održati koncert pod nazivom Croatian jazz ladies namjenjen je predstavljanju hrvatskih jazz dama u najboljem ruhu! U pratnji dama stižu i gospoda - vrsni jazz glazbenici - istaknuti jazz gitarist Joe Pandur, lirični pijanist Hrvoje Galler, vrsni kontrabasist Tihomir Hojsak i višestruko nagrađivani Borna Šercar na bubnjevima. Vokalistice će izvesti standardni jazz repertoar u svojim osebujnim interpretacijama. Uz izvrsnu postavu taj koncert će biti prava poslastica za ljubitelje vokalnog jazza.

Više o vokalisticama te program ZG JAM-a pročitajte na službenoj stranici udruge JAZZart: www.jazzart.hr

Hvala Vam što podržavate jazz!

JAZZart Press Team
e: press@jazzart.hr
w: www.jazzart.hr
t: www.twitter.com/udrugajazzart
y: www.youtube.com/udrugajazzart


© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja