Hamleto Stamato nastupa u Poreču u najavi Valamar Jazz Festivala

Hamleto Stamato nastupa u Poreču u najavi Valamar Jazz Festivala
Datum objave:
12.04.2011.
Hamleto Stamato
Zakačite se na jazz!
VALAMAR JAZZ FESTIVAL

www.valamarjazz.com
Poreč, od 6. do 9. srpnja 2011.

Krenimo s glazbom i najavimo prvi ovogodišnji koncert iz repertoara drugog Valamar Jazz Festivala!
Hamleto Stamato Quintet
Gradsko kazalište Poreč, 19. travnja u 20,00 sati

Kao glazbenu najavu 2. Valamar Jazz Festivala i uvod u jazz ljeto 2011., festivalski tim, Valamar hoteli i ljetovališta i Pučko otvoreno učilište Poreč građanima Poreča i Istre te svim gostima poklanjaju malu glazbenu poslasticu!

U okviru svoje europske turneje u Poreču će 19.04.2011. u Gradskom kazalištu nastupiti pijanist Hamleto Stamato sa svojim kvintetom. Koncert jednog od najznačajnijih predstavnika mlađe generacije brazilskog jazza počet će u 20 sati, a ulaz će biti slobodan!

Hamleto Stamato odrastao je u glazbenoj obitelji, a njegov otac, vrsni saksofonist i flautist, bio član sastava Hermeta Pascoala ikone brazilske glazbe. Hamleto je klavir počeo svirati u šestoj godini, diplomirao je na sveučilištu Estácio de Sá u Rio de Janieru, profesionalnu glazbenu karijeru započeo je 1998., a prvi samostalni album objavio je 2003. Kao aranžer i pijanist Stamato surađivao je s gotovo svim istaknutim sudionicima brazilske glazbene scene među kojima su i João Bosco, Milton Nascimento, Ivan Lins, Caetano Veloso kojima su i João Bosco, Milton Nascimento, Ivan Lins, Caetano Veloso ..., a trenutno sa svojim kvintetom prati poznati brazilsku pjevačicu Leny Andrade.

Koncert Hamleta Stamata biti će glazbena najava
2. Valamar Jazz Festivala
koji će se održati od 6. do 9. srpnja 2011. u Poreču, a na kojem će nastupiti ...
Richard Galliano, Tania Maria, Tom Harrell, Nils Landgren, Miguel Zenon, Tamara Obrovac i Massimo Savić.

Zvuci live jazza će publiku Valamar Jazz Festivala i posjetitelje grada Poreča pratiti i šarmantnim, uskim ulicama Poreča te terasama barova i lokala, a jam sessioni će se održavati u elegantnom vrtu jedinstvene Ville Polesini.

Kvalitetan smještaj u svojim brojnim hotelima i kampovima osigurat će glavni pokrovitelj festivala - Valamar hoteli i ljetovališta

Za sve dodatne informacije posjetite nas na www.valamarjazz.com ili nam pišite na : info@valamarjazz.com

Pokrovitelji festivala: Riviera Poreč i Valamar Hotels & Resorts


© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja