Jelena Balent promovira album “Avanturo, još nas ima”

Jelena Balent promovira album “Avanturo, još nas ima”
Datum objave:
09.09.2011.
Jelena Balent
JELENA BALENT - AVANTURO, JOŠ NAS IMA!

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na koncertnu promociju prvog samostalnog albuma Jelene Balent, svestrane pjevačice akademske glazbene naobrazbe te dugogodišnje glazbene urednice na Hrvatskom radiju. Promocija će se održati 16. rujna u 20 sati, u studiju Bajsić, smještenom u zapadnom krilu zgrade HRT-a. Jelena će nastupiti uz pratnju Big Banda HRT-a, a bit će i gostiju iznenađenja! Koncert će izravno prenositi Radio Sljeme, u sklopu emisije Radio pozornica.
Album je dobio ime po skladbi Avanturo, još nas ima! za koju je stihove napisao Drago Britvić, a uglazbio maestro Silvije Glojnarić. Na albumu se, između ostalih, nalaze i izvedbe proslavljenih evergreena poput Gershwinove I've Got Rhythm i Porterove Love For Sale, ali i zanimljiva obrada pjesme Tko je zgazio gospođu Mjesec slovenske skupine Videosex.
Za remiksiranu verziju Gospođe Mjesec (koju je promiješao Srđan Sekulović - Skansi, poznat po uspješnim suradnjama s Dinom Dvornikom, Massimom i Tonyjem Cetinskim) priprema se video-spot pod redateljskom palicom Hanija Salame, a premijeru ćete moći pogledati na koncertnoj promociji u studiju Bajsić!


© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja