HGM Plays for Christmas

HGM Plays for Christmas
Datum objave:
30.11.2011.

HGM Jazzorkestar Zagreb - „Sunday Night" - Sezona 2011./12.
, umjetnički voditelj: Sigi Feigl 

HGM Jazzorkestar Zagreb - predstavljanje CD-a "HGM Plays for Christmas"
. Nedjelja 4. prosinca 2011. - 20 sati - Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - Mala dvorana

Nakon HGM-ova debitantskog nosača zvuka koji je bio posvećen isključivo pjesmama Johna Lennona i Paula McCartneyja, na drugom CD-u pod nazivom „HGM svira naše pjesme" korištene su tradicionalne melodije iz zemalja iz kojih potječu glazbenici HGM-a, kao osnova za nove, moderne i vrlo osobne izlete u žanru big benda. A za treći CD glazbenici okupljeni oko Sigija Feigla željeli su se počastiti privatnim božićnim poklonom. Don Menza zamoljen je da inkorporira elemente swinga i groovea u svoje ideje o Božiću, big bandu i jazzu. A tko poznaje Dona Menzu, zna da to može uroditi samo još jednim vatrometom u povijesti big bendova! Radujte se s nama veličanstvenom božićnom koncertu u 2011. godini! 

Informacije na blagajni Dvorane

tel: +385 (0)1 6121 166


e-mail: HYPERLINK "blagajna@lisinski.hr" blagajna@lisinski.hr < HYPERLINK "mailto:blagajna@lisinski.hr" mailto:blagajna@lisinski.hr> 


Cijena ulaznice: 
90,00 kn (mjesto za stolom uz piće po izboru) 
70,00 kn
. Popust od 20% za učenike, studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom uključujući osobe u pratnji i pretplatnici ciklusa Lisinski subotom. 
Vlasnici Kulturnog pokaza HGM-a podižu besplatnu ulaznicu na blagajni Dvorane.


Kompaktni nosač zvuka "HGM plays for Christmas" potražite u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Maksimirska 16 i Vlaška 44) i na www.cedeterija.hr < HYPERLINK "http://www.cedeterija.hr/" http://www.cedeterija.hr/> .

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja