Elma Burnić ponovno nastupila u Vip Clubu

Elma Burnić ponovno nastupila u Vip Clubu
Datum objave:
29.11.2012.
Elma Burnić
Elma Burnić premijerno izvela Santa Baby u hrvatskom ruhu

Zagreb, 29. studenog - Svestrana kantautorica Elma Burnić predstavila je premijerno sinoć u VIP Clubu božićni singl Santa Baby, u hrvatskom ruhu i swing jazz verziji i pobrala simpatije brojne publike.

Brojni su glazboljupci uživali sinoć u izvanrednom vokalu Elme Burnić i njezinom jedinstvenom glazbenom izričaju - ritmovima brazilian i soft jazz-a te najljepšeg sevdaha u modernoj jazzy maniri. Na pozornici renomiranog zagrebačkog VIP kluba Elmi su društvo pravili - na klaviru poznati član Zabranjenog pušenja, Paul Kempf, slijepi multiinstrumentalist, Mario Perčinić, na kontrabasu te mladi violinist Marko First. U duhu nadolazećeg blagdanskog razdoblja Elma je premijerno otpjevala božićni singl Santa Baby iliti Djeda Mraze kojeg je začinila notama razigranog swing jazza-a.
„Pustili smo mašti na volju i ona nas je dovela do singla Santa Baby čija hrvatska inačica zvuči iznimno simpatično i odlično se uklapa u nadolazeće ozračje" poručila je Elma.
Elma je osvojila srca posjetitelja izvedbom brojnih sevdalinki poput Emine i Što te nema, oplemenjenih njezinim nedavno predstavljenim kantautorskim singlom Magleni dan. Po izlasku na bis Elma je nagrađena velikim pljeskom i, kao šećer na kraju, poklonila je publici još jednu izvedbu Djeda Mraza. „Djeda Mraze, zaboravih na još jednu stvar, za kraj! Zgodnog dečka mi daj! Djeda Mraze, požuri se za Božić u stan!" zapjevala je oduševljena publika.


© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja