Otkazuju se svi koncerti Jazzarelle

Otkazuju se svi koncerti Jazzarelle
Datum objave:
24.04.2010.
Cassandra Wilson
Zbog prekida zračnog prometa u Europi kojeg je uzrokovao oblak vulkanske prašine, otkazani su koncerti Dee Dee Bridgewater Quinteta i Eliane Elias Quarteta, dok je koncert Cassandra Wilson Sexteta bio odgođen na ponedjeljak, 26. travnja. No slijedom otkazivanja koncerta Cassandre Wilson u Ljubljani koji se trebao održati 25. travnja, zbog problema u zračnom prometu i nemogućnosti dolaska izvođača iz S.A.D.-a, ovim putem Vas obavještavamo da se iz istih razloga otkazuje  i  zagrebački koncert Cassandre Wilson koji je bio najavljen za 26. travnja.

Izražavamo žaljenje zbog nastale situacije i otkazivanja svih koncerata najavljenih u sklopu 5. Ghetaldus All Women Jazz Festivala. Iako smo učinili sve kako bismo uspjeli u nakani da izvođači stignu u Zagreb te da se koncerti održe prema programu, suočeni s problemima u zračnom prometu bili smo primorani otkazati sve koncerte.

Ulaznice za otkazane koncerte vraćaju se uz povrat novca na prodajnim mjestima gdje su kupljene - ulaznice za koncerte Dee Dee Bridgewater i Cassandre Wilson vraćaju se na blagajni KD Vatroslav Lisinski, a za koncert Eliane Elias na blagajni ZKM-a.

5. Ghetaldus All Women Jazz Festival - Jazzarella
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja