Dacia Duster u potpunom skladu s glazbom Damira Kukuruzovića

Dacia Duster u potpunom skladu s glazbom Damira Kukuruzovića
Datum objave:
07.04.2011.
DA JE DJANGO ŽIV VOZIO BI DACIU DUSTER!

Auto kuća Cindrić iz Siska još jednom je dokazala kako prepoznaje prave vrijednosti. Pri tom ne mislimo samo na odabir vozila Renault i Dacia čiji su ovlašteni zastupnici, već na njihovu senzibilnost i sudjelovanje u kulturnom životu grada Siska i onih koji tu pozornost svakako zasluzuju. A to je sisački Jazz club Siscia i njegov utemeljitelj Damir Kukuruzović. Ta veza lima, metala, plastike, gume i ostalih materijala od kojih su sastavljeni automobili, te zvuci jazza, bluesa, za mnoge je nepoznanica. Ako pitate Maria Cindrića, direktora Auto kuće Cindrić dobit ćete vrlo brzo odgovor.
Auto kuća Cindrić prati rad Jazz cluba Siscia od njegovih početaka, posebno cijenimo domaćeg glazbenika Damira Kukuruzovića i našu dosadašnju suradnju i podršku njegovom radu u ovoj smo godini odlučili nastaviti sponzorirajući Jazz club Siscia sponzorskim vozilom. Performance Dacia Duster potpuno su u skladu s Damirovom glazbom i senzibilitetom pa je slogan Podignite prašinu za sobom idealan spoj te dvije veličine, rekao nam je Mario Cindrić.
Veza je naravno i u zemlji vina, automobila, nogometa, glazbe i Djanga Reinhardta, Francuskoj. Renault Hrvatska, pa tako i Auto kuća Cindrić razumljivo, ljubitelj je francuske glazbe u izvođenju Damira Kukuruzovića i njegovog Gipsy Swing Quarteta koji se osim sisačkoj nedavno predstavio i zagrebačkoj publici 18.02.2011., na unaprijed rasprodanom koncertu u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog kada im se kao gost pridružio poznati francuski gitarist YORGUI LOEFFLER, u kojem su uživali mnogi uglednici i iz Francuske i Hrvatske odajući na taj način poštovanje našim glazbenicima.
Damir Kukuruzović sigurno i moćno vozeći Dacia Dustera i dalje doprinosi promociji grada Siska jedinstvenim glazbenim izričajem, podiže prašinu za sobom i najavljuje i ovo ljeto poslasticu, Siscia Open Jazz&Blues Festival 2011., sa novim vrhunskim glazbenicima. Zato i završavamo njegovim riječima: da je Django živ vozio bi Dustera.


© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja