Prijavite se za Music Meeting u Sarajevu

Prijavite se za Music Meeting u Sarajevu
Datum objave:
23.05.2013.
Boravite u Sarajevu i uživajte u druženjima sa međunarodnim umjetnicima, vrhunski produciranim koncertima, prisustvujte tonskim probama i upoznajte se sa kolegama iz regije. I sve to besplatno!

Gdje: Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Kada: 5. - 10. novembar 2013Šta: Music Meeting - edukativni program kojeg čine radionice i razgovori sa međunarodnim umjetnicima / gostima 17. Jazz Festa Sarajevo, zajednički nastupi polaznika, prisustvovanje tonskim probama i vrhunski producirani koncerti.

Učesnici: Program je namijenjen studentima muzike i jazz muzičarima, od 18 do 27 godina, iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova i Makedonije, ali je otvoren i za muzičare izvan okvira jazza, zainteresovane za istraživanje i iznalaženje novih pristupa u stvaranju muzike. Zvanični jezik programa je engleski (bez prijevoda).

Troškovi: Organizator snosi putne troškove polaznika, troškove smještaja (5 noćenja sa doručkom), troškove organizacije programa i besplatne ulaznice za sve festivalske programe.

Prijave: Prijaviti se možete u dva prijavna ciklusa - od 15. maja do 20. juna, te od 1. do 30. septembra, putem formulara na web stranici Jazz Festa.

Odabir polaznika: Selekciju polaznika vrši direkcija festivala. Broj polaznika je ograničen na 80 (50 iz Bosne i Hercegovine i 30 iz zemalja regije). Polaznici će do 15. oktobra putem biti obaviješteni o rezultatima.

Dodatne informacije: HYPERLINK "http://www.jazzfest.ba/"www.jazzfest.ba

Kontak osoba: Eldar Balta, koordinator projekta, +387 33 550 480,HYPERLINK "mailto:musicmeeting@jazzfest.ba"musicmeeting@jazzfest.ba

Prijavite se
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja