Još samo 2 dana prodaje jeftinijih karata za ZEZ

Još samo 2 dana prodaje jeftinijih karata za ZEZ
Datum objave:
07.04.2015.

KSET-ov program eksperimentalne glazbe Zavod za eksperimentalni zvuk (od milja ZEZ) ovo se proljeće vraća s najvećim brojem koncerata u ciklusu i zasigurno najjačim lineupom do sad.

 

Ciklus će 9.4. otvoriti power jazz trio The Kandinsky Effect koji je zagrebačka publika imala priliku upoznati na ZEZ-u 2013., a ovaj put će predstaviti svoj novi album Somnambulist. 20.4. rezerviran je za najvažniji koncert ciklusa jer će Colin Stetson (Bon Iver) i Sarah Neufeld (Arcade Fire) predstaviti svoj prvi zajednički album Never were the way she was. 23.4. Živa Muzika i ZEZ prvi puta zajedno organiziraju koncert i dovode avangardnu elektornosku umjetnicu Gazelle Twin čije je remekdjelo Unflesh proglašeno najboljim albumom 2014. od strane uglednog webzinea The Quietus. 13.5. dan je kada će se u Zagreb napokon vratiti legendarna eksperimentalna hip hop grupa dälek u sklopu svoje prve povratničke turneje nakon četverogodišnje pauze. 14.5. ciklus se zatvara uz nastupe kultnog japanskog noise rock benda Zeni Geva i talijanskog sastava Zu koji će nakon prošlogodišnjeg povratka na scenu predstaviti novi album Cortar Todo.

 

Zbrojene pretprodajne cijene karata iznosit će 305 kn i zato je ZEZ ove godine odlučio svojoj vjernoj publici omogućiti kupnju paketa karata koji će iznositi 200 kn, a naći će se u prodaji od 2.3. u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

 

Broj karata je ograničen

 

https://www.facebook.com/zavodzaeksperimentalnizvuk

https://twitter.com/slusajdrugacije

https://www.kset.org

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja