Chui nastupa u Tvornici

Chui nastupa u Tvornici
Datum objave:
12.01.2016.

Chui u Tvornici 15.01.2016.

Koncertna promocija albuma 'Third Sun From The Stone' koji je proglašen za No. 1 domaći album godine

 

gosti: Beat Busters, DJ D-Gree

 

Trojac Chui je pred kraj 2015. godine za etiketu Dancing Bear objavio treći studijski album naslovljen ‘Third Sun From The Stone’. Iako u cijelosti instrumentalan i možda za ''površnog'' slušatelja ne dovoljno probojan, ‘Third Sun From The Stone’ u samom je startu osvojio glazbenu kritiku, a sljev dobrih riječi iz kritičarskih pera ubrzo su ''zainteresirale i uši'' publike željne kvalitetne i nešto drugačije glazbe od one koja kola domaćim radijskim eterom i internetom. Ova lijepo započeta priča o albumu  ‘Third Sun From The Stone’ dobila je svoj epilog kada je izdanje na kraju godine proglašeno, prema većini ljestivica 'najboljih domaćih albuma u 2015.'', za ALBUM GODINE!  

 

Dobre riječi o albumu, i dobre stvari s albuma, doprle su i do radijskih urednika pa je single 'Okrenuli smo leđa sucnu', snimljen s najbržim jezikom domaćeg hip hopa Fil Tilenom, uskoro dobio vrlo dobru zastupljenost u radijskom eteru. A, nedugo nakon što je proglašen 'albumom godine', ‘Third Sun From The Stone’ ušao je u top 10 službene tjedne liste prodanih albuma u Hrvatskoj!  http://www.hdu-toplista.com/

Uz spomnuti singl, album ukupno nosi osam pjesama među kojim su i obrada poznate glazbene teme 'Terminator Theme', sjajna elektronska i atmosferična 'Will I Ever See You Again' i 'Can I See You Again?'' koja bilježi suradnju s producentom Kooladeom.

 

Chui su klavijaturist Ton Starešinić (Mangroove), saksofonist Vojkan Jocić i bubnjar Janko Novoselić, a priliku da ih pogledate na djelu, da posvjedočite njihovoj kvaliteti i da čujete kako se stvari s albuma nose u koštac s live izvedbom, imat ćete 15. siječnja kada će se u Tvornici kulture održati koncertna promocija albuma THIRD SUN FROM THE STONE.

 

Nakon Chui na pozornicu stupaju Beat Busters, misteriozna ekipa u forenzičarskim odijelima.

 

Ulaznice u pretprodaji 30 kn, na dan koncerta 40 kn. Ulaznice u pretprodaji potražite u Tvornici kulture, Dirty Old shopu te na prodajnim mjestima Entrio.hr-a (www.entrio.hr)

 

Zagrijavanje za koncert obavite na Deezeru na kojem možete preslušati sva tri Chui albuma http://www.deezer.com/artist/3602851

 

Novi album CHUI  „Third Sun From The Stone“

po najpovoljnijoj ncijeni potražite u Dancing Bear shopovima:

 

ZAGREB – Gundulićeva 7 (tel.01 48 30 850)

maloprodaja.zagreb@dancingbear.hr

SPLIT - Dioklecijanova 6 (tel. 021 344 309)

maloprodaja.split@dancingbear.hr

OSIJEK - Trg A.Starčevića / Pothodnik (tel. 031 203 320)

maloprodaja.osijek@dancingbear.hr

 

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja