Predstavljanje CD-a "Wagner Goes to Hollywood"

Predstavljanje CD-a
Datum objave:
28.01.2016.

"BORNA ŠERCAR'S JAZZIANA CROATICA" PREDSTAVLJA NOVI ALBUM "WAGNER GOES TO HOLLYWOOD"

Kreativni i produktivni jazz sastav "Borna Šercar's Jazziana Croatica" predstavit će u petak (5.veljače) s početkom u 20 sati novi album "Wagner Goes to Hollywood" u foajeu legendarnog zagrebačkog Muzeja Mimara (Rooseveltov trg 5). Osim promocije novog jazz albuma, predstavit će se i prvo hrvatsko jazz vino "Jazz Vibes by Borna Šercar" iz Vinarije Iuris.

Na albumu "Wagner Goes to Hollywood" koji je objavljen krajem 2015. godine se nalazi 11 skladbi svjetski poznatih skladatelja kao što su Emil Cossetto, Benjamin Britten, Richard Wagner, Giuseppe Verdi, ali i poznatih hrvatskih skladatelja poput Josipa Hatzea, Blagoje Berse i Vladimira Ruždjaka u novom aranžmanskom ruhu kreativne četvorke. Snimanje, editiranje i mastering albuma potpisuje Filip Vidović, a produkciju Borna Šercar.

Osim samog predstavljanja albuma, Borna Šercar's Jazziana Croatica održat će i koncert u sastavu Vojkan Jocić (tenor i sopran saksofon), Zvjezdan Ružić (klavir), Tihomir Hojsak (kontrabas) i Borna Šercar (bubnjevi i perkusije), a kao vokalni gosti pridružit će im se sjajne vokalistice Ana Lice i Valentina Fijačko Kobić. 

Drugi dio programa rezerviran je za predstavljanje neobične suradnje vinara poznatog po sviranju vinima i glazbenika poznatog po sviranju na bocama. Pozivamo Vas da kušate jazz u vinu, vino u jazzu, u kupaži "Jazz Vibes by Borna Šercar" koju su zajedno kreirali Domagoj Klasiček iz Vinarije Iuris i Borna Šercar povodom objavljivanja albuma "Wagner goes to Hollywood".

 

Molimo vas potvrdu dolaska do 4. veljače u 12 h na mail info@crorec.hr

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja