TAMARA OBROVAC predstavlja CANTO AMOROSO u Litvi, Austriji, Sloveniji i Švicarskoj

TAMARA OBROVAC  predstavlja CANTO AMOROSO u Litvi, Austriji, Sloveniji i Švicarskoj
Datum objave:
29.09.2016.

(photo by T. Genc)

TAMARA OBROVAC  predstavlja CANTO AMOROSO u Litvi, Austriji, Sloveniji i Švicarskoj!

 

Uvijek posebna Tamara Obrovac ove jeseni ponovo prelazi granice Lijepe naše te promovira novi album Canto Amoroso u Litvi, Sloveniji, Austriji i Švicarskoj. Tako će se 14. 10. predstaviti u Birštonasu  (Litva), a dan kasnije na Vilnius Jazz Festivalu. 22. studenog nastupa u Ljubljani u Cankarjevom domu, 23.11. u austrijskom Welsu, a 3. 12. u Luganu (Švicarska) gdje nacionalna televizija snima i prenosi koncert uživo!

Canto Amoroso moćan je album koji ne poznaje jezične barijere, kao što je to manje - više uvijek slučaj kod Tamare. Izdanje koje su u svjetsku distribuciju lansirali Alessa Records ima svoj puni potencijal za internacionalne festivale, ali Obrovac će koncertnu jesen/zimu upotpuniti i domaćim datumima, što će najaviti uskoro.

Ova godina za jazz – etno ikonu hrvatske glazbene scene izuzetno je značajna jer slavi 20 godina diskografske karijere te izdavanje desetog albuma! U svojim transformacijama Tamara Obrovac savršeno pliva i nakon gotovo četvrt stoljeća, a energična kakva jest već priprema novi album koji će nesumnjivo biti još jedna glazbena poslastica.

Datumi europske turneje Tamare Obrovac:

14.10. - Kurhauzas, Birštonas (LT)
15.10. -
Vilnius Jazz Festival (LT)
22.11. -
Cankarjev Dom, Ljubljana (SLO)

23.11. Wels (At)

3.12. live Radiotelevisione svizzera RSI, Lugano (CH)

 

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja