Christos Rafalides Trio u Bacchusu

Christos Rafalides Trio u Bacchusu
Datum objave:
19.09.2017.

Iznimno u utorak 26.9. imamo priliku ugostiti izvrsnog njujorškog vibrafonista Christosa Rafalidesa sa domaćom ritam sekcijom od kojih je Zvonimir Šestak na kontrabasu i Borko Rupena na bubnjevima.

Tog utorka u Bacchusu možete očekivati neke od autorskih kompozicija Christosa uz poneke standarde koje često izvodi a zvuče sasvim drugačije u ovakvoj trio formaciji.

Zbilja se veselimo ovoj neobičnoj trio kombinaciji u uvijek ugodnom ambijentu Bacchusa u koji će se po prvi puta moći čuti zvuci vibrafona.

Ulaznica: 30kn

BIOGRAFIJA:

Christos Rafalides je rodom iz Grčke gdje je odrastao okružen glazbom od malih nogu. Studirao je klasične udaraljke do trenutka kada je prvi put čuo pijanistu George Cablesa u Cobbhamovom bendu, te je tada znao da njegov put ipak kreće prema jazzu i slobodi ekspresije. Prateći tako svoju strast i dobivši školarinu za prestižnu akademiju Berkley u Bostonu, otišao je u SAD. Svoj master je potom završio u New Yorku na Manhattan School of Music gdje mu je mentor bio Joe Locke. Svoj daljnji razvoj i karijeru nastavio je u New Yorku gdje i danas živi te surađuje sa jednim od najpoznatijih instrumentalista poput Ravi Coltranea, Antonio Sancheza, Donny McCaslina, Hector Martignona, Ron Affif i mnogih drugih.

Punu biografiju i sve ostale informacije možete naći ovdje:
http://manhattanvibes.com/

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja