Bow VS Plectrum putuje na turneju u Kinu

Bow VS Plectrum putuje na turneju u Kinu
Datum objave:
25.09.2017.

Novi uspjesi Filipa Novosela i Tihomira Hojsaka!

Hrvatski duo Bow VS Plectrum u listopadu putuje na koncertnu turneju u Kinu!

Proslavljeni hrvatski duo – Filip Novosel i Tihomir Hojsak, ovih dana pripremaju se za nadolazeću turneju u Kini. Nakon ljetne turneje, u sklopu koje su obišli cijelu jadransku obalu i naišli na oduševljenje brojnih posjetitelja i ljubitelja inovativnih glazbenih stilova, Bow VS Plectrum gostovat će u Narodnoj Republici Kini, gdje će od 1. do 6. listopada održati koncerte i upoznati se sa svojom publikom s Dalekog istoka!

Prva postaja je grad Jincheng, u kojem će održati dva koncerta (1. i 3. listopada) i nekoliko predavanja na temu hrvatske glazbe, dok će kulminacija turneje biti u Pekingu (6. listopada), gdje Filip i Tihomir nastupaju u dvorani Kulturne palače nacionalnih manjina. Radi se o jednoj od najpoznatijih dvorana na azijskom kontinentu, a sama zgrada jedno je „deset veličanstvenih“ arhitektonskih zdanja, podignutih prilikom 10. obljetnice NR Kine.

Nakon povratka iz Kine, Bow VS Plectrum očekuje gostovanje na velikom koncertu najpopularnijeg hrvatskog kantautora – Gibonnija, na njegovom koncertu u Areni Zagreb, 21. listopada.

«Iznimno smo ponosni što je naša posebnost ponovno prepoznata, velika će nam čast biti nastupiti pred Gibonnijevom publikom u Areni! Nakon što smo s njim na HRTu izveli jednu od njegovih pjesama, dogodila se glazbena kemija, stoga bismo u budućnosti voljeli s njime snimiti i album», ističu Filip Novosel i Tihomir Hojsak.

Podsjetimo, duo Bow VS Plectrum u protekloj godini ostvario je veliki uspjeh sa svojim istoimenim debitantskim albumom, a u pred godinu dana nastupili su u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje su obišli pet gradova te dobili posebna priznanja za doprinos u kulturi od američkog Kongresa i kalifornijskog Senata.

KONTAKT
Bow VS Plectrum    I    098/9940989    I    bowvsplectrum@gmail.com

www.bowvsplectrum.com

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja