Glazbene poslastice u Boogie klubu

Glazbene poslastice u Boogie klubu
Datum objave:
09.02.2018.

Utorak, 13.2.
21 h
Mardi Gras Carnival
 
U utorak, 13.02. doživite atmosferu legendarnog Mardi Gras karnevala u Boogie-u. Mardi Gras ili takozvani ‘Debeli utorak’ se održava u tjednima između Tri kralja i Pepelnice korijene vuče iz rimskog doba. Nigdje se u SAD-u karneval ne slavi kao u New Orleansu, koji je poznat po svojim paradama i zabavama u kojemu nastupaju mnogobrojni brass bandovi te posjetitelji plešu i uživaju u cjelokupnoj karnevalskoj  atmosferi. U Boogie-u doživite mirise i okuse te najvažnije, glazbu New Orleansa uz odličan Jegermaister Brass Band koji okuplja impresivnu postavu glazbenika od osam članova. Nastupi Jägermeister Brass Benda pretvaraju svaki prostor u nezaboravne tulume, a članovi benda nerijetko se spuštaju s pozornice i rado se priključuju brojnim posjetiteljima plešući zajedno uz ritmove najvećih svjetskih hitova.
Samo za ovu večer naš poznati DJ i gurman Ozren Kanceljak Kanca sprema jambalayu, čuveni specijalitet New Orleansa.
Robert Mareković, Ozren Kanceljak i Tomo Ricov puštaju glazbu nakon banda, vi plešete :)
 

SRIJEDA, 15.2.
21 h
Valentinovo u Boogie-u – Lana Janjanin Trio
 
Iznimno nam je zadovoljstvo da nam baš na Valentinovo nastupa talentirana jazz pijanistica i vokalistica Lana Janjanin! Lana nam je za Valentinovo pripremila 'ljubavni jazz & soul mix' s ponekom originalnom kompozicijom. U triju su isto tako mladi i talentirani glazbenici, bečki studenti - Marko Ferlan na basu i Lukas Fellner na bubnjevima. Lana dolazi iz obitelji svjetski priznatih klasičnih pijanista pa je tako završila studij klasične i medijske kompozicije na Univerzitetu za glazbu i primjenjenu umjetnost u Beču iako je njena istinska ljubav jazz glazba i live nastupi. Do sada je sa svojim kompozicijama nastupala s HRT Big Bandom, ORF Vienna Symphony Orchestra i violinskim virtuozom Roby Lakatosem.

 

ČETVRTAK, 15.2.
21 h
Gadjo Manouche

Gadjo Manouche djeluje kao kvintet po uzoru na slavni Hot Club De France velikog Djanga Reinhardta začetnika Gypsy jazz stila. Od svojih početaka sviraju po raznim klubovima svih većih gradova, nastupaju na raznim festivalima, a ono što ih posebno veseli i inspirira je ulična svirka kojom velikom broju ljudi približavaju tu veselu, a opet zahtjevnu glazbu. Neizostavne su mnoge suradnje, a najčešće sa vokalisticama Ivanom Kujundžić i Katjom Friganović.
 

Radovan Bjelajac - violin
Mario Žuvela - double bass
Ivan Grgić Špiro - guitar
Krešimir Tomić Bonzo - guitar
Franjo Stojakovic - clarinet

 

PETAK, 16.2.
21 h
Soul Stash

Soul Stash relativno je novi sastav na zagrebačkoj glazbenoj sceni ali već od prvog koncerta privlače pažnju svojim neo soul perjem. Sviraju pomno birani repertoar preuzet iz soula, jazza, r'n'b-a i heavy metala, a način na koji pristupaju istima daleko je od očekivanoga.

Stoga dođite i poslušajte kako zvuče njihove seksualno naelektrizirane harmonije i njihovi milozvučni gruvovi.

Gruvaju:
Melanie Malike Acorlor (vokal)
Danijel Kadijević (bubanj)
Viktor Slamnig (bas)
Vid Hribar (klavijatura)

 

SUBOTA, 17.2.
21 h
JP Blues Band

JP Blues Band sviraju Clapton, J.J. Cale, BB King, Alman Brothers Band etc...

Juraj Belković - gitara i vokal
Ivan Vranješ - gitara
Dado Belković - bas, vokal
Ivan Štorek - keys
Antun Profeta - bubanj

 

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja