Darko Jurković Charlie & Friends - Slavljenički koncert

Darko Jurković Charlie & Friends - Slavljenički koncert
Datum objave:
23.11.2018.

Matija Dedić, Tonči Grabušić, Henry Radanović, Meri Trošelj i drugi,
28. studenog u Dvorani Zajednice Talijana Rijeka

Darko Jurković Charlie slavi 30 godina umjetničkog rada:
Charlie: „Bit će to druženje uz glazbu"

Poštovani,
u srijedu 28.11.2018. u Zajednici Talijana Rijeka (Palazzo Modello), održat će se koncert s kojim će jazz gitarist Darko Jurković Charlie proslaviti 30 godina umjetničkog rada.
Koncert kojeg sufinancira Odjel za kulturu Grada Rijeke i uz potporu HGU-a podružnica Rijeka, predstavlja presjek njegove karijere okrunjene ove godine i Zlatnom Plaketom Nagrade Grada Rijeke, te devete po redu Nagrade Status za najboljeg hrvatskog jazz gitariste.
30 godina je velika godišnjica, ali ju je Charlie odlučio proslaviti sa svojim dugogodišnjim suradnicima, koji su prije svega njegovi prijatelji, u opuštenoj i intimnoj atmosferi. "Bit će to druženje uz glazbu" objasnio je Darko Jurković Charlie, "prilika da se još jednom sastajem sa dragim prijateljima i stalnim suradnicima, s umjetnicima koji predstavljaju neku čvrstu točku u mom životu i povezani su sa mojom umjetničkom pričom. Na pozornici predivne svečane dvorane Zajednice Talijana pridružit će mi se moji Tonči Grabušić na bubnjevima i Henry Radanović, na kontrabasu, pijanistički virtuoz Matija Dedić, pjevačica Meri Trošelj, pjesnikinja Laura Marchig, te novinar Radio Rijeke Albert Petrović.
„Ovim putem bi se htio zahvaliti predsjednici Zajednice Talijana RijekaMeliti Sciucca, i svim dragim ljudima Zajednice Talijana za veliku pomoć i suradnju.“.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja