J.A.M. TRIO u Varaždinu

J.A.M. TRIO u Varaždinu
Datum objave:
21.12.2018.

Uz potporu Grada Varaždina, i partnerstvo Koncertnog ureda Varaždin i scene Sloboda HUG VAraždin i Gem Jazz Jam predstavljaju:
28. prosinca 2018 na sceni SLoboda u Varaždinu nastupit će Joshua, Abel i Maasej Kovačević, objedinjeni u sastav znakovitog naziva J.A.M. TRIO. Izvodit će prigodi Božićni program, vlastite kompozicije i moderne kompozicije u jazz aranžmanu.

Jošua Kovačević , Abel Kovačević i Maasej Kovačević su vrsni akademski glazbenici koji žive i dišu glazbu od malih nogu i jammaju jazz ko od šale!
Dečki su Čakovečkoj, ali i široj Hrvatskoj publici već dobro poznati po svojim live i stidijskim svirkama u grupama October Light i Scifiedlity Orchestra, a u svojim zavidnim glazbenim karijerama ostvarili su i vrlo impresivne suradnje s glazbenicima kao što su Gibonni, Vlatko Stefanovski, Maya Azucena, Josipa Lisac, Elvis Stanić, Jaques Houdek i brojni brojni drugi.
Svoje bogato znanje i vještinu imali su čast prezentirati publici na festivalima i nastupima diljem Europe i svijeta, surađujući s vrsnim imenima popularne i jazz glazbe.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja