Reel Problems promoviraju dvostruki LP “A Bag of Problems”

Reel Problems promoviraju dvostruki LP “A Bag of Problems”
Datum objave:
29.04.2019.

Malo prije službenog početka proljeća prošle godine, u KCM-u su zasvirala četvorica momaka vrlo problematične pojave bez "grund baze” unutar benda.
Ime im je Reel Problems. Ili na hrvatskom - Tračni problemi. Reel Problems su: Kruno Levacic, Ivar Roban Krizic, Luka Zuzic i Mario Bocic. Oni zapravo uopće nisu problematični. Osim kad sviraju. Ili se druže. Ili spavaju. Jer sve što rade, rade punim intenzitetom i ostavljaju jaki dojam na sve koji su s njima u društvu ili u publici. Vjerojatno i na ove u snovima. Najširi mogući spektar emocija isprepliće se upravo kroz njihove izvedbe svojih ili tuđih skladbi ostavljajući svakog slušatelja u svojim mislima još tjednima nakon koncerta. Kako bi se taj period produžio na mnoge godine, mala izdavačka kuća Pass the hat records osnovana od dvojice entuzijasta Krešimira Katušića i Petra Milića, izdala je dvostruki vinil spominjanog benda, snimljen upravo na koncertu s početka najave, naslovljen "A bag of problems". Sam vinil pažljivo je proizveden u Pallasu u Njemačkoj, a osim samih muzičara, svoj veliki doprinos dali su i Krešimir Katušić - art direktor, Margareta Vidmar - autorica slike korištene za naslovnicu, Duje Medić - grafički dizajner te Ivan Milić - autor Pass the hat loga. Album je tonski snimio Luka Čabo koji ga je zajedno s Petrom Milićem i miksao te masterirao. Puno je truda uloženo u objelodanjivanje ovog izdanja te ćete imati prilku, kao što se to nekad radilo, na coveru pronaći sve bitne informacije o bendu, tehnici korištenoj za snimanje i još brojne sitnice zanimljive slušatelju dok upija ovu plesnu svirku teško svrstivu u jedan žanr. Veselimo se Vašem društvu na ovoj nesvakidašnjoj promociji.
Ploču ćete tijekom promocije moći kupiti po naravno nižoj cijeni od redovne, ali o tome ćemo na licu mjesta! Ulaz je naravno slobodan. Vidimo se!

 

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja