Sunrise Sessions u pivnici Positive Brewery

Sunrise Sessions u pivnici Positive Brewery
Datum objave:
27.05.2019.

SUNRISE SESSIONS COLLECTIVE

https://www.youtube.com/watch?v=1lkZxI_n-Z8&feature=share

Sunrise Sessions čine vrhunski glazbenici koji su osnovali ovaj band kako bi se u otvorenoj formi iskušale granice klubske live svirke. Koristeći tehniku „instant“ komponiranja, koje se odvija u tijeku samog performansa, glazbenici ulaze u jedno začarano područje gdje, Deleuzeovski kazano, „postajanja, forme, strukture i organizacije tek su načini na koje bitno fluidna i heterogena priroda usputno postaje povezana, svezana, uhvaćena ili usporena, do točke na kojoj njezino kretanje gotovo da više nije vidljivo“. Ono što dohvaća žanrovski tijek, koji izvire negdje u jazz-rock fusionu, protječe kroz house, broken beat i drum 'n' bass ritmiku, te se ulijeva u čudesni ocean progressive i indie rocka, uvelike je zavisan i od publike i ambienta u kojem se održava svirka. Zbog toga su nastupi Sunrise Sessionsa uvijek nepredviljivi i izazovni.

https://www.facebook.com/Sunrise-Sessions-Collective-544434695981913/
https://sunrisesessions.blogspot.com/?fbclid=IwAR3QhnQpcl5SfrUorI7iKr5GZlvTYE8Avd2I0KrBzyzrCgDJrf8aYKR-l24
https://www.youtube.com/watch?v=sD0hKsY2dwM
https://www.youtube.com/watch?v=7odVmZNgsoo

SUPPORT :

DJ BOROVICH
Prvo uho kozmičke selekcije Hrvatske Funk Delegacije, Borovich je vaš novi omiljeni DJ. Sa sobom pakira kuriozitete iz svih dijelova svijeta koji u kombinaciji sa Nenadovom naslušanošću i pop senzibilitetom otvaraju vrata u pomaknutu dimenziju. Onog trenutka kad vam se učini da ne znate kako se trebate kretati, našli ste se u soničnom rascjepu i morate uloviti vlak koji je krenuo. Od nigerijskih eksperimenata u elektronici uparenih sa analognom sirovošću chicago house-a do talijanskog pop krimena podebljanog funk backbeatom dijeli vas samo jedna ploča.
Za Positive brewery Borovich sprema poetični groove i sekvence atmosfera drugih galaktika...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156561642187739&emp;set=a.101501=9975772739&type=3&eid=ARAvdbiOGpihxgCdmosWKiUQ-gcHCpQ-on8eJhz_5H1UPeWdINjQfLMNoNqtDf9DrEBNBkMffNOKS14m

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja