Croatia Drum Camp u Grožnjanu

Croatia Drum Camp u Grožnjanu
Datum objave:
29.05.2019.

CROATIA DRUM CAMP – GROŽNJAN 21. 7. - 28. 7. 2019.


John Riley /US/, Horacio “EL Negro” Hernandez /US/, David Tull /US/, Famoudou Don Moye /US/, Antonio Sanchez /US/

Ovogodišnji Drum Camp, koji već ima zavidnu tradiciju dolazaka nekih od ponajboljih svjetskih bubnjara i udaraljkaša, u Grožnjan dovodi zaista kremu globalne jazz scene!Sjajan je to akcent na obilježavanje 50 godina Međunarodnog kulturnog centra u Grožnjanu i 20. godišnjicu osnutka „Jazz isBack B.P.“ Festivala u sklopu kojeg se održava i Ljetna jazz radionica. Hrvatska glazbena mladež ovim aktivnostima još jednom dokazuje važnost svoje edukacijske uloge u jedinstvenom okruženju tog istarskog gradića kroz koji su u proteklih 50 godina prošle generacije djece i mladih, a mnogi su ostvarili i sjajne umjetničke karijere, od solističke, skladateljske, preko orkestralnih sve do pedagoških!

Participacija za seminar iznosi 500 €. Participacija ne uključuje cijenu prehrane. Prehrana je organizirana po posebnim cijenama za polaznike radioica u prostorima Međunarodnog kulturnog centra, prema izboru koji ćete navesti u prijavnici. Smještaj se osigurava u prostorima Centra. Centar raspolaže s nekoliko kuća za studente (višekrevetne sobe, zajednički sanitarni čvorovi).

PRIJAVNICA

Uplate se trebaju izvršiti na žiro račun HGM IBAN: HR 9424840081100792293 / OIB: 30457432092/
poziv na br. 310

Vaš dolazak očekujemo u poslijepodnevnim satima 21.7. 2019., a koliko nemate organiziran prijevoz do Grožnjana, najbliže mjesto do kojeg možete stići javnim prijevozom su Buje ili Ponte Porton gdje će vas dočekati vozilo Centra. Dolazak vašeg djeteta ćemo prethodno sa vama dogovoriti. Molimo vas da se po dolasku u Grožnjan javite se u ured Centra. Prilikom registracije potrebno je priložiti: putovnicu ili osobnu iskaznicu, izvornik prijavnice s vlastoručnim potpisom i/ ili potpisom roditelja (ovisno o godinama polaznika), te potvrdu o izvršenoj uplati. Uz osobne stvari (ručnik, odjeću prikladnu za javni nastup, instrument ako ste glazbenik, stalak za note, notni materijal za glasovirsku pratnju) molimo da ponesete i potvrdu o putnom osiguranju. Ove godine novost je suradnja sa Ljetnom jazz školom, a polaznici će imat mogućnost ssviranja u malim sastavima. Nakon završne produkcije 27. 7. 2019. zajedno sa polaznicima Ljetne jazz škole organizirati ćemo druženje i dodjelu diploma tako da vaš odlazak iz Grožnjana planirate nakon svih događanja ili slijedeće jutro 28.7. 2019.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja