Otkazan koncert Sigija Feigla & Jazz Orchester Steiermarka u ZKL-u

Otkazan koncert Sigija Feigla & Jazz Orchester Steiermarka u ZKL-u
Datum objave:
12.03.2020.

Koncert Sigija Feigla & Jazz Orchester Steiermarka koji se 22. ožujka trebao održati u Zagrebačkom kazalištu lutaka otkazuje se zbog epidemiološke situacije, sukladno odluci da se ne održavaju okupljanja više od 100 ljudi zbog preventive širenja koronavirusa.

Povrat za ulaznice kupljene online preko entrio.hr bit će automatski izvršen u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja, dok se za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta mora poslati zahtjev za povrat na reklamacije@entrio.hr mail adresu, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu.

Organizacija Jazz.hr-a HDS-a nada se kako će se situacija uskoro stabilizirati te da će biti moguće nastaviti planirani program bez da se ugrozi publiku. Jazz.hr ove godine slavi 30. rođendan, a o daljnjim planovima i najavama novih koncerata, kao i proljetnog te jesenskog festivala Jazz.hr publika će biti obaviještena pravovremeno.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja