V MEĐUNARODNI PULA JAZZ FESTIVAL

V MEĐUNARODNI PULA JAZZ FESTIVAL
Datum objave:
12.08.2020.

V MEĐUNARODNI PULA JAZZ FESTIVAL 20. KOLOVOZA. 2020.

5. godina festivala, prva obljetnica, ove godine odrzat će se u nešto skromnijem izdanju usljed pandemije Covid-19, jedne festivalske večeri, ali sa sjajnim programom i izvodjačima. Slijedit će se preporučene mjere socijalne distancije i higijene.

Organizator festivala je udruga “Kulturna inicijativa”, a sponzori su lanac hotela Arena Hospitality Group, TZ Grada Pule i Grad Pula.

Na festivalskoj pozornici nastupit će bendovi iz Hrvatske koji će predstaviti jazz u svoj svojoj raznolikosti. Legenda hrvatske scene, multiinstrumentalist, pjevač, skladatelj i showman Bruno Krajcar će podić zastore festivala na sebi svojstven način, efektno kako samo on umije. Tenziju će držat headliner festivala priznata istinska zvijezda balkanske jazz scene, pijanista i skladatelj Matija Dedić.

Trubač Branko Sterpin će u simbiozi sa saksofonistom Olegom Kireyevim predstavit melange klasičnog i autorskog jazza. Kvintet uključuje stalne članove jazz society regije - bubnjara Dušana Krajnca i basista Nenada Mirta.

Jam session će po tradiciji zatvoriti Festival u kojem će nastupiti svi izvođači sa različitim kombinacijama.

Pozivamo Vas da uživate u čarima improvizacije vrhunskih jazz glazbenika.

Početak koncerata u 20.00 sati., cijena karte 50,00kn, na dan koncerta ulaznice po cijeni od 70,00 kn, mogu se kupiti na samom ulazu.

Ulaznice se dostupne na svim prodajnim mestima Eventima i online na web sajtu pula jazz festivala.

Djeca i mladi do 18 godina, kao i umirovljenici – SLOBODAN ULAZ

Život se ne zaustavlja, ali vremenski provjereni događaji ostaju s nama, PULA JAZZ FESTIVAL vas poziva na jedinstven užitak u prijateljskoj i kreativnoj atmosferi!.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja