Koncertna promocija albuma "Out of the shadow" Brune Mičetića

Koncertna promocija albuma
Datum objave:
03.11.2020.

Album "Out of the shadow" treći je po redu album Quinteta Brune Mičetića u izdanju Dallas Recordsa, na kojem su uz njega okupljeni neki od najimpresivnijih hrvatskih jazz glazbenika - Joe Kaplowitz, Vojkan Jocić, Bojan Skočilić i Dado Marinković. Na albumu se nalazi 6 kompozicija u kojima se ističe ljubav prema jazz fusionu, ali i impresivne skladateljske sposobnosti u kojima publika naprosto uživa.

Album otvara pjesma 'Afterwork traffic jam' s motivima popodnevne zagrebačke gužve. Niz inspirativnih skladbi nastavlja pjesma 'Ballad for a friend' , Afternoon with Joe' je pjesma nastala jedno popodne dok su Joe Kaplowitz i Mičetić upriličili glazbeni jam session. Gost u pjesmi je Hrvoje Rupčić koji je maestralno odsvirao perkusije. Inspiriran svakodnevicom koja predstavlja naoko jednostavan motiv, no u srži složen, Mičetić je tako napisao pjesmu i za svojeg mačka imena 'Boris the cat'. Autoru je posebno draga pjesma 'For You' ,osobna balada snimljena samo s kontrabasom i gitarom kako bi se dobila atmosfera intime.


Doživite ovo jazz iskustvo iz prve ruke na koncertnoj promociji albuma, koja će se održati u Uraniji - prostoru kreacije, ali u skladu s propisanim mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite, zbog čega će broj posjetitelja biti ograničen na 40 ljudi.

Koncert počinje u 19,30 sati, a mjesta možete rezervirati putem forme u nastavku.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja