Bruno Mičetić predstavio novi album pred zagrebačkom i riječkom publikom

Bruno Mičetić predstavio novi album pred zagrebačkom i riječkom publikom
Datum objave:
23.11.2020.
U Zagrebu 19.11. u prostoru Urania te u Rijeci 20.11. u Baptističkoj crkvi quintet Brune Mičetića u sastavu Dado Marinković, Bojan Skočilić, Joe Kaplowitz, Vojkan Jocić održao je promociju albuma “Out of the shadow” kojeg je quintet objavio u veljači ove godine. 
 
Unatoč mjerama i restrikcijama quintet je uspio održati nekoliko koncerata ljetos, a promociju albuma odlučili su održati ove jeseni. Situacija se ne smiruje, ali je quintet po uputstvima Nacionalnog stožera održao dva koncerta pred 50-ak ljudi i odsvirao skladbe sa albuma. 
 
"Izuzetno sam sretan što smo u ova dva dana s ovom predivnom ekipom uspio održati dva prekrasna koncerta pred odličnom publikom. U ovo doba kad gotovo nitko ne svira uspio sam promovirati album čiju smo promociju odgađali do zadnjeg trenutka. Zahvalio bi se Uraniji te ekipi iz Baptističke crkve u Rijeci što nisu odustali od organizacije. Ispunjen sam i sretan i tek sad vidim koliko mi uistinu fale koncerti te se iskreno nadam da će ovo ludilo uskoro završiti te da ćemo se svi vratiti tamo gdje i pripadamo a to je pozornica", rekao je glazbenik.
 
“Boris the cat” i“Ballad for a friend”, kompozicije su koje je su se posebno svidjele publici.
 
Album “Out of the shadow” odmak je od onog što je gitarist njegovao u prijašnjoj fazi djelovanja ka fusionu, što se pokazalo kao pun pogodak za publiku koja je svojim reakcijama na koncertima i poslije podržala quintet glasnim i iskrenim aplauzima. “Out of the shadow”, treći je album ovog quinteta u izdanju Dallas Recordsa, a sastav će uskoro objaviti i nove datume za koje se nada da će se uspijeti realizirati.
 
Autor fotografije: T. Klemenčić
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja