Miro Ungar u Lisinskom u povodu 65 godina karijere.

Miro Ungar u Lisinskom u povodu 65 godina karijere.
Datum objave:
13.01.2022.
UTORAK, 22. VELJAČE 2022. U 20:00 – 23:00
MIRO UNGAR & Oridano Gypsy Jazz Band - 65 godina karijere / Posebna gošća: Tereza Kesovija

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
 
Naš legendarni glazbenik obilježit će 65 godina profesionalne karijere u Maloj dvorani, za koju ga veže toplo sjećanje na nezaboravni koncert koji je prije 9 godina održao s pokojnim gitaristom Damirom Kukuruzovićem i njegovom Django grupom.
Miro Ungar će se s Oridano Gypsy Jazz Bandom vratiti u čarobni svijet gypsy jazza, te će, osim svjetskih standarda toga žanra, izvesti i nekoliko svojih starih uspješnica obrađenih u tom stilu.
Posebna draga gošća bit će mu Tereza Kesovija, koja se u tome žanru odlično osjeća i koja će zasigurno oduševiti publiku s par pjesama koje rijetko izvodi na svojim koncertima.
 
(Umirovljenici pri kupnji ulaznice ostvaruju popust od 20 %. Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.).
Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan održavanja programa od 18 sati do 19:30 u prostorima Lisinskog.)
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja