Last Minute Open Jazz Festival

Last Minute Open Jazz Festival
Datum objave:
05.07.2022.

16.to izdanje jedinstvenog i osebujnog Last Minute Open Jazz Festivala ponovo će se odviti u samom srcu ljeta, u srcu Istre, čarobnim Balama, 22. i 23. srpnja., te 5.i 6. kolovoza.
Festival koji od prvog dana promovira jazz glazbu i kulturu raznolikosti bez granica, organizatori i brojni prijatelji festivala koji njeguju jazz kao stil života, način učenja, komunikacije, zen turizma, ponovo su formula za pravu oazu svih željnih doživljaja za sva osjetila i neponovljivo iskustvo za pamćenje.
Uz već tradicionalni festivalski bouquet kojeg čine raznoliki stilovi jazza koji se svake godine mogu čuti sa Trga Tomaso Bembo, organizatori festivala Tomislav Pavleka i Melita Lovričević za svoju vjernu, ali i novu slobodnu publiku ove godine najavljuju internacionalni program podijeljen po prvi puta na srpanj i kolovoz.
Festival podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Ured Predsjednika RH, te Austrijski kulturni forum, ulaz na sve koncerte je besplatan, a program donosimo u cijelosti:

PROGRAM OVOGODIŠNJEG FESTIVALA

PETAK 22.07.
Szilard Banai & Friends / Mađarska

SUBOTA 23.07.
Bosque Sound Community / Srbija


LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL

PETAK 5.08.
Leon Brenko Quartet / Hrvatska Joinmakers Group / Poljska

SUBOTA 6.08.
Michaela RABITSCH & Robert PAWLIK Quartet / Austrija

© 2008-2022 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja