Dani jazza Damira Kukuruzovića - konferencija za medije

Dani jazza Damira Kukuruzovića - konferencija za medije
Datum objave:
20.06.2023.

Poštovani,

pozivamo Vas na konferenciju za medije što će se, ususret ovogodišnjim Danima jazza Damira Kukuruzovića održati u atriju Gradskog muzeja Sisak, u utorak, 27. lipnja 2023.g, u 10 sati.
Dani jazza Damira Kukuruzovića, kako od 2021.g godine nosi naziv Siscia Open Jazz & Blues Festival, ove će godine proslaviti svoju punoljetnost. Festival kojemu je utemeljitelj upravo Damir Kukuruzović, jazz gitarist i dobitnik brojnih glazbenih priznanja i nagrada, među kojima je i posthumno dodijeljena nagrada Hrvatske glazbene unije za izniman doprinos hrvatskoj glazbi, odavna se nalazi na glazbenoj karti Europe i svijeta. Nastavljajući u duhu svoga osnivača Jazz festival i ove godine, u vremenu od 2. do 9. srpnja, dovodi respektabilna imena jazz scene otvarajući ga s Kukuruzovićevim dugogodišnjim prijateljem, ali i suradnikom, Mirom Ungarom. Na završnici će pak uz Damirov Django Group nastupiti velikan nizozemske i svjetske jazz scene Paulus Schäfer.
Festival se i ove godine odvija uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, Grada Siska, SMŽ i uz sponzorstvo INA d.d., Aplide ceramics, TZ Sisačko – moslavačke županije i HUZIP-a.

Veselimo se Vašem dolasku.

© 2008-2022 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja