Last Minute Open Jazz Festival 2024

Last Minute Open Jazz Festival 2024
Datum objave:
08.07.2024.

Last Minute Open Jazz Festival 2024. Proslava punoljetnosti na čak 3 lokacije

Osamnaesta, takozvana ''punoljetna'' godina, jednog od naših najdugovječnijih jazz festivala, potaknula je njegove organizatore da rašire krila i svoju glazbenu kutijicu ponovo povedu na malu ljetnu turneju.

Tako će se ove godine pomno odabrani program Last Minute Open Jazz Festivala moći čuti na Korčuli, Mljetu, i u Balama tijekom srpnja i kolovoza, a glazbeni sastavi stizati će iz Hrvatske, Italije, Portugala, Nizozemske, Austrije, Njemačke i Srbije.

Organizatori Tomislav Pavleka i Melita Lovričević iz godine u godinu naglasak stavljaju na poveznicu ideologije i smisla festivala sa vlastitim stilom života i pogledom na isti, te pozivaju svoju vjernu i novu publiku da zajedno prožive posebno iskustvo uz čaroliju glazbe, atmosfere, ambijenta i svega onoga što riječi ni ne mogu opisati. Osim najavljenog programa, publici, a i samim muzičarima, pripremaju jedno veliko iznenađenje u suradnji sa dugogodišnjim prijateljima i suradnicima.

Program i datume u cijelosti donosimo na službenom vizualu, a kako će na pozornici festivala nastupiti internacionalni umjetnici Amalia Baraona Kvartet, Naked Kvartet, Ratko Zjača i Vid Jamnik, Candlelight Ficus, Aleksandar Dujin Orchestra i Nevena Reljin, Giovanni Perin Trio, Puchheimer Jugendkammerorchester, zagarantirana je ponovo prisutnost raznolikih izričaja i interpretacija jazz glazbe.

 

© 2008-2022 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja