“Chui ovu glazbu” četvrtkom u Vip Clubu

“Chui ovu glazbu” četvrtkom u Vip Clubu
Datum objave:
24.01.2015.

VIP CLUB i grupa CHUI predstavljaju novi glazbeni program četvrtkom
'Chui ovu glazbu'


Program će u četvrtak 29.01. otvoriti CHUI. Ulaz je besplatan, a početak zakazan za 22 sata
Osim nastupa bendova i jam sessiona koje će izvoditi posebni gosti, večer 'Chui ovu glazbu' završavat će DJ D-Gree svojim plesnim ritmovima.
Ulaz na 'Chui ovu glazbu' bit će uvijek besplatan, cijene pića spuštene na promotivne cijene, baš kao i cijene CD izdanja koja će bendovi predstavljati u sklopu ovog programa čiji je zadatak promovirati jazz, soul, funk, elektroniku, psihodeliju, ambijentalnu glazbu, etno, hip-hop i mnoge druge glazbene stilove
Chui ovu glazbu je novi glazbeni program koji kreće u četvrtak 29. siječnja u Vip clubu. Glazbenim sladokuscima  već dobro poznati bend Chui će kroz taj program publici predstaviti domaće snage suvremenog klupskog jazza kakvom pripadaju i sami Chuievci. Jazz, funk, rock, elektronika, psihodelija, ambijentalna glazba, etno, hip hop, drum'n'bass, dub, tehno i mnogi drugi glazbeni stilovi susrest će se svi na jednom mjestu u Vip clubu. Uz nastupe bendova očekuje vas i jam session sa posebnim glazbenim gostima, a večer će završiti u plesnim ritmovima DJa D-Gree.

Koncertni program otvara Chui koji će se za tu priliku u drugom dijelu koncerta proširiti u Chui All Stars pa će im se na pozornici pridružiti članovi prve postave bubnjar i udaraljkaš Đuro Dobranić i trubač Andrej Jakuš, uz njih prvi put će s njima nastupiti uživo i njihov producent i majstor analognih sintesajzera Hrvoje Nikšić, a listu gostiju će zaokrižiti gitarist Ivan Kapec kao uvod u sljedeći nastup kad će nastupiti sa svojim bendom Capiscone.  Večer će zaokružiti plesnim funk jazz repertoarom DJ D-Gree.
Sljedeći nastup će 5.veljaće održati Capiscone, a 19. veljaće nam u klub dolazi Krunoslav Levačić sa svojim bendom Phonic Zoom.
Na koncertima će se moći i po povoljnim cijenama nabaviti domaća cd izdanja bendova koji će se predstaviti kroz program. Ulaz na svaki nastup je slobodan, a očekuju vas i akcijske cijene pića (Staropramen 12kn)
Koncerti počinju u 22:00.

 

  • 5.3. Janko Novoselić Quintet
  • 19.3. Tannu Tuwa
  • 2.4. Punk Data
© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja