Damir Kukuruzović predstavio album „My Django Family"

Damir Kukuruzović predstavio album „My Django Family
Datum objave:
24.12.2014.

Damir Kukuruzović uz Zorana Predina uživo predstavio novi album „My Django Family"

Sisak i sisački Siscia Jazz Klub 22. su prosinca odisali gypsy swing zvukom. Damir Kukuruzović je upravo tamo, uz prisutnost prijatelja, mnogih kolega i bliskih suradnika, te uz malu pomoć pjevača Zorana Predina, uživo predstavio svoj novi album „My Django Family".
Predin, koji je ujedno i jedan od gostiju na spomenutom albumu, pridružio se Kukuruzoviću na pozornici otpjevavši tri glazbena broja, uključujući i pjesmu „Uzmi me" s kojom je album „My Django Family" sredinom godine i najavljen.

Pored svirke kojom su bez ikakve sumnje svi prisutni bili vidno oduševljeni, svoj glas kroz zvuk mikrofona pružio je i Branko Komljenović, ali u znaku potpore i zahvale. Direktor diskografske kuće Menart, za koju Kukuruzović i njegov bend izdaju već 3. album, zahvalio se na povjerenju te albumu „My Django Family" poželio veliki uspjeh i još mnogo prezentacija uživo poput ove prve.

O albumu koji prvenstveno promovira glazbu Djanga Reinhardta, ali i osvaja  šarmom i tehničkom virtuoznošću, par riječi publici i bendu uputio je i poznati jazz kritičar Davor Hrvoj.

„My Django Family" od nedavno se nalazi na policama dućana diljem Hrvatske, a sadrži 10 pjesama na kojima, uz već spomenutog Zorana Predina, gostuju i planetarno cijenjeni gitaristi Wawau Adler i Raphael Fays, te gitaristički heroj Kukuruzovićeve mladosti, Vlatko Stefanovski.

Više o promociji u Siscia Jazz Klubu, te nadolazećim planovima Damira Kukuruzovića potražite na njegovoj službenoj stranici  http://www.damirkukuruzovic.com/ te Facebook stranici.

© 2008-2015 Jazz.hr / Hrvatsko društvo skladatelja